Apps Smartwatch

Apps voor op je Smartwatch

Je hebt een smartwatch aangeschaft en dan vraag je je af welke apps zal ik installeren op mijn nieuw aangeschafte smartwatch. In deze blog zal ik je advies geven welke apps absoluut volgens ons niet mogen ontbreken op je smartwatch.

Je kunt vanaf Google Play- en de App store verschillende apps downloaden en installeren op je horloge. Sommige apps werken in samenwerking met je telefoon.

Appie:

Een app op je telefoon en smartwatch die je precies verteld welke boodschappen je moet halen.

Met de AH-app wordt boodschappen doen nóg makkelijker en persoonlijker. Maak makkelijk je boodschappenlijstje aan, bestel en wijzig je boodschappen direct in de app en mis geen enkele Bonusaanbieding. Daarnaast spaar je makkelijk je zegels digitaal (nooit meer zegels kwijt!), scan je met de zelfscanner snel je boodschappen in de winkel en heb je keuze uit allerhande recepten.

Calm:

Voor een goede nachtrust.

Moeite met slapen?

De app is een gratis slaap-app voor het ontspannen van slaapgeluiden en -sferen die je slaap verbeteren of je korte dutjes effectiever maken. Slaapgeluiden in de app worden aanbevolen door de slaapdeskundigen. Probeer deze begeleide meditatie door ontspannende muziek die angst vermindert.

City mapper:

Informatie over het openbaar vervoer.

Voel je als een vis in het water in elke stad. Deze app heeft de ov-app opnieuw uitgevonden. Gebouwd voor forenzen en hun dagelijkse behoeften. De reisplanner combineert alle transportopties om te beste route voor je te vinden: lopen, metro, bus, trein, veerpont (NS, GVB, NMBS, De Lijn), Uber/taxi en fiets. Alles in realtime, op de hoogte van alle verstoringen.

Evernote:

Een app op je smartwatch waarop je een lijstje kan laten zien die je hebt aangemaakt met bijvoorbeeld onderdelen die je niet moet vergeten.

Leg ideeën vast wanneer je geïnspireerd raakt. Breng je notities, to-do’s en schema samen om de afleidingen van het leven te temmen en meer gedaan te krijgen op het werk, thuis of waar dan ook.

Evernote synchroniseert met al je apparaten, zodat je overal productief bent. Pak je to-do list aan met Taken, koppel je Google Agenda om je schema bij te houden en bekijk snel je meest relevante informatie in een aanpasbaar Startscherm dashboard

Feal the wear:

Aan de hand van trillingen laten weten of je het bericht belangrijk vindt of dat het nog wel even kan wachten.

Zwakke trillingen op uw Wear-horloge? Heeft u meldingen gemist? Feel The Wear kunt u aangepaste trillingen te stellen en geluiden voor meldingen van je apps. Werkt ook zonder een horloge, laat de telefoon hebben de gewoonte trillingen! Telefoon alleen activiteiten ondersteunt geen geluiden.

Find my Phone:

Een app. waarmee je via je smartwatch de telefoon over kunt laten gaan zodat je weet waar je hem gelaten hebt.

Met Vind my phone kun je je kwijtgeraakte apparaten vinden en vergrendelen tot je het weer terug hebt gevonden. Je telefoon, tablet of horloge bekijken op een kaart. Als de huidige locatie niet beschikbaar is, zie je de meest recente en bekende locatie.

Plattegronden gebruiken zodat je je apparaat makkelijker kunt vinden op vliegvelden, in winkelcentra of in andere grote gebouwen.

Een routebeschrijving naar je apparaat starten met Google Maps door op de locatie van het apparaat te tikken en vervolgens op het Maps-pictogram.

Een geluid afspelen op maximumvolume, zelfs als je telefoon is gedempt.

Het apparaat wissen of vergrendelen via een aangepast bericht en telefoonnummer op het vergrendelingsscherm

Nike run club:

Een app om trainingsschema’s in bij te houden.

Nike Run Club: je perfecte hardloopmaatje

Nike Run Club heeft de middelen die je nodig hebt om nog beter te lopen, waaronder gps-tracking, wekelijkse, maandelijkse en gepersonaliseerde afstandchallenges; aangepaste trainingsschema’s voor je doelen en non-stop motivatie van je vrienden. Haal je doelen op een leuke manier met Nike Run Club

NS-reisplanner:

Deze app vertelt je de beste route van A naar B.

De NS App is de officiële app van NS.

Meer dan 2 miljoen mensen gebruiken de NS App: de handigste en meest actuele Openbaar Vervoer planner. Gemakkelijk plannen van huis naar werk, vriend naar school. Check even of er nog een OV-fiets staat, toch regen op komst? Bekijk de vertrektijden van de bus, of toch maar een taxi? Allemaal via de app!

Parkmobile:

Een parkeerapp die je parkeerkosten bijhoudt.

Ga je op pad? Parkeren is simpel en snel met deze app:

  • Nooit meer te veel betalen;
  • Nooit meer parkeerboetes;
  • Nooit meer naar de parkeerautomaat.

Parkeer simpel en snel, zowel op straat als in parkeergarages betaal je nooit meer te veel. Zowel privé als zakelijk parkeren. Ook gemakkelijk te combineren! Vind, reserveer en betaal parkeerplekken met Parkmobile in 185 steden.

Spotify:

Een app. Die muziek streamt naar je smartwatch.

Spotify is nu gratis op mobiel en tablet. Luister altijd naar de juiste muziek en podcasts, waar je ook bent.

Met Spotify heb je toegang tot een wereld vol muziek en podcasts. Luister naar artiesten of albums, of stel je eigen afspeellijst samen met je favoriete nummers. Zin om nieuwe muziek te ontdekken? Kies een kant-en-klare afspeellijst die bij je stemming past of ontvang persoonlijke aanbevelingen.

Stocard:

Een app. Waarmee je klantenkaarten kan opslaan zodat je deze niet allemaal fysiek hoeft mee te nemen.

Verander je telefoon in een portemonnee en verbeter elke winkelervaring nu met Stocard.

Je kunt de klantenkaarten van je favoriete winkels toevoegen zoals Albert Heijn, Kruidvat en Air Miles binnen enkele seconden. Met behulp van “Andere kaart” kun je in de app ook bijvoorbeeld de klantenkaart van de bloemenwinkel om de hoek toevoegen. Het organiseren van uw kaarten is nog nooit zo eenvoudig geweest

Strava:

Een app. waarmee je loop en fietsroutes kan bijhouden

Als je graag hardloopt, fietst of buiten sport, is Strava net iets voor jou.

Miljoenen hardlopers, fietsers en andere sporters gebruiken Strava al om hun activiteiten vast te leggen, hun prestaties over een bepaalde periode te vergelijken, en hoogtepunten van hun avonturen te delen met vrienden.

Water drink reminder:

Drink jij genoeg water? Vergeet je altijd om regelmatig water te drinken? Deze App herinnert u eraan om elke dag water te drinken en houdt uw water gewoonten bij.

U hoeft alleen uw huidige gewicht in te voeren en Drinkwater zal u helpen om te bepalen hoeveel water uw lichaam dagelijks nodig heeft.

Wanneer u klaar bent met het drinken van een kopje water, moet u een kop toevoegen in de app.

Wear audio recorder:

Een app om een video notitie te maken voor jezelf.

Handig en functioneel voice recorder voor de smartphones en Android Wear horloges!

Neem uw gesprekken, lezingen, bijeenkomsten en alles wat je wilt met op een zeer eenvoudige manier. De app is ontworpen voor zowel horloges en smartphones

WhatsApp:

Deze app behoeft eigenlijk geen uitleg.

WhatsApp Messenger is een GRATIS berichten-app voor smartphones. WhatsApp gebruikt de internetverbinding van je telefoon (4G/3G/2G/EDGE of wifi, indien beschikbaar) om berichten uit te wisselen en te bellen met vrienden en familie. Schakel van sms over op WhatsApp voor het verzenden en ontvangen van berichten, gesprekken, foto‘s, video‘s, documenten en gesproken berichten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *