horloge blog, smitwinkel.nl

De geschiedenis van Armani,

Armani is geboren op 11 juli 1934 in het stadje Piacenza in Italië.

Armani was oorspronkelijk niet van plan om de mode in te gaan. Armani studeerde in eerste instantie medicijnen omdat hij arts wilde worden. Op een gegevens moment heeft hij zijn studie opgegeven om zich vervolgens te richten op fotografie. Armani begon rond 1975 met zijn levenspartner Sergio Galeotti.  Het handelsmerk werd de beroemde adelaar. Dit handelsmerk is terug te vinden op al zijn producten zoals kleding, sieraden, make-up, parfums, zonnebrillen, en horloges.

De kleur van het bedrijfslogo is meestal zwart wit dit geeft een elegante uitstraling. Er zijn ook andere logos in omloop welke een lichtbeige tint hebben zodat dit loge een luxe uitstraling heeft.

Rond 1980 opende hij zijn eerste vestiging in Amerika.

In 2001 werd de waarde van zijn bedrijf al geschat op 1,8 miljard dollar. Het was ook in datzelfde jaar dat hij in Italië werd uitgeroepen tot meest succesvolle mode ontwerper van Italië. Op dit moment is deze waarde van zijn bedrijf ongeveer ca. 3x zoveel en behoort hij tot de 200 rijkste personen van de wereld.

Armani werkte ook samen met Sony om zo een stijlvolle vormgeving van de apparatuur te ontwerpen. Na deze ontwerpen volgen ook overige accessoires en richt hij zich ook op de mooie vormgeving van zijn eigen horlogemerk.

De exclusieve mode looks zijn terug te vinden in de collectie elegante en sportieve horloges op onze site.

Ik heb jullie even meegenomen in een stukje geschiedenis welke schuilt achter het ontstaan van de huidige horloges. De horloges welke wij aanbieden. De collectie zal binnenkort uitgebreid worden met de Armani Exchange Connected hybrid ART dit is een slim hybride horloge. Met de looks van een gewoon luxe horloge.

Mocht je op deze blog of ergens anders op willen reageren laat gerust een berichtje achter.

Tot de volgende blog!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *